Camping

CAMPINGLIVET PÅ LOVISENBERG FAMILIECAMPING

Neida – Telt, vogn og bobil er ikke avleggs, om det var det du trodde. Med standardene vi i dag finner i en campingvogn med f.eks. vaskemaskin, tørketrommel og varmekabler i gulvet, kan dette være ferieformen som slår de fleste feriebåter, hytter og hoteller.

Hva ville dine barn ha valgt om du ga dem valget av å overnatte i telt, hytte med køyseng, eller et hotellrom?

Mange glemmer å ta barna med på råd når de skal velge bo-form. Som vi alle vet, velger barna bo-form fra andre kriterier enn voksne. Mor og far leter etter stedet som kan gi barna, sammen med foreldrene, den beste ferien.
Voksne ser da etter lekeplasser og aktiviteter for barna, men når alt kommer til alt har kanskje bo-formen mer å si enn aktivitetene?

Hva ville dine barn ha valgt om du ga dem valget av å overnatte i telt, hytte med køyseng, eller et hotellrom? Vi tror de fleste barn ville ha valgt telt. Er du ikke verdens tøffeste mamma som gladelig overnatter i ødemarken med dine små?
Kanskje du kan være nest tøffest da? Det er mulig å mane fram følelsen av ødemark selv om flislagte toaletter er fire meter unna og en hyggelig nattevakt lyser på teltduken annenhver time. Overnattingen skal være en opplevelse – CAMPING ER GØY!

Tenk på det neste gang du skal velge bo-form.

RESERVASJON AV PLASS I HØYSESONG

Hos oss er det ikke mulig å reservere plasser til telt, campingvogn eller bobil i høysesongen. Vi anbefaler at dere ankommer så tidlig som mulig på dagen da det er flest ledige plasser å velge mellom.

Pris i høysesong: (skoleferien)

Uten strøm: kr 585,- pr. natt
Med strøm: kr 665,- pr. natt

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design and development by Egde Consulting