Hjerterom – Blå Kors

I 2021 vil samarbeidet vårt med Blå Kors Ferier fortsette for 7. året på rad, i prosjektet som blir kalt ” Hjerterom”. Dette prosjektet går ut på at vi som er medlemmer av Camping Sørlandet (les mer om dette her) går sammen om å gi 1000 overnattingsdøgn til Blå Kors Ferier.

Gratis ferie

Vi er 12 camping- og feriesentre på Sørlandet som samarbeider om nettopp dette; å gi ut 1000 gratis overnattingsdøgn til Blå Kors Ferier som hver sommer kan sende et betydelig antall personer som virkelig trenger det til et ferieopphold i sørlandsidyllen.
Familiene tilbys en gratis ferie på sine egne premisser, slik at barna kan komme hjem og fortelle at de også har vært på ferie.

Startet ved Hamre Familiecamping

Det var Daglig Leder ved Hamre Familiecamping, Erik Moen, som sammen med leder av Camping Sørlandet, Lloyd Tryland, tok initiativ til prosjektet. De ønsket å bidra for å hjelpe dem som trengte det mest, og som ikke hadde mulighet til å ta med seg selv og sine på et ferieopphold. Det hele utviklet seg raskt da de lanserte ideen for sine kolleger ved Camping Sørlandet, og alle sa ja.

Vi er alle veldig engasjerte og glade for å kunne være med på dette.

Se linken nedenfor for å se klippet fra da NRK Sørlandet var innom oss for å prate om akkurat dette.

https://www.nrk.no/sorlandet/—1.14584510

For mer informasjon eller spørsmål ta kontakt med virksomhetsleder i Blå Kors Ferier, Synnøve Roland, på telefon 4800 5881 eller e-post: synnove.roland@blakors.no

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design and development by Egde Consulting