• Hjem
  • Nyheter
  • Overnatt 3 netter eller mer, og få gratis aktivitet/museumsbesøk

Overnatt 3 netter eller mer, og få gratis aktivitet/museumsbesøk

Gratisbillett for hele familien!

Overnatt minimum 3 netter hos oss eller en av de andre medlemsbedriftene i Camping Sørlandet, og vi spanderer gratis inngang til hele familien på én av mange flotte opplevelser. Tilbudet gjelder gratis inngang for hele familien pr. tredje overnatting, så bor du hos oss i seks netter og hos en av de andre campingplassene i tre netter, så har du tre familiebilletter til følgende aktiviteter:

KRISTIANSAND KANONMUSEUM

Verdens nest største landfaste kanon!
Opplev verdens nest største kanon (kaliber 38 cm) på Møvik 10 km vest for Kristiansand. Det tyske anlegget er i dag museum med utstillinger og ammunisjonsjernbane.

TINGVATN FORNMINNEPARK

Tingvatn er et svært gammelt tingsted for de indre bygdene i Vest-Agder. Det er særlig jernalder, spesielt  folkevandringstiden, som preger området. Tingplassen med gravhauger og steinsettinger finnes fremdeles.

ODDERØYA MUSEUMSHAVN

Maritim moro for hele familien et steinkast unna kvadraturen. Opplev plastbåteventyret og skjærgårds-livet på Sørlandet gjennom vår innen- og utendørs utstilling. Lærerike og artige opplevelser for barna: saltvannsakvarium, dekorering av plastskrog, knuter og knop, lag krabbesnøre og barkebåt- og opplev sommerminner fra tidligere tider gjennom våre svievofoner. Det er mulig å ta seg et bad, låne robåt og leie SUP-brett med historisk kart.

LISTA MUSEUM

Lista museum har mange besøksmål i Farsund kommune, blant annet Nordberg fort, Listaskøyta kystkultursenter, Østhassel redningsstasjon, friluftsmuseet i Vanse og Hetland skolemuseum. Utenom sesongen er det Nordberg fort som er åpent for publikum. Her kan du lese mer om Lista museums besøksmål.
Nordberg fort ble anlagt av den tyske okkupasjonsmakten i 1942. Fortet, med sin opprinnelige bygningsmasse og løpegraver, ligger fantastisk til med utsikt over Listalandskapet. På fortet er det også et nyere formidlingsbygg med utstillinger, barneaktiviteter, museumsbutikk og kafé. Utstillingene dekker tema som andre verdenskrig, Listas forhistorie og kunst, blant annet Mathias Skeibroks vakre skulpturer.

D/S HESTMANDEN

Norges flytende krigsseilermuseum. Skipet er et minnesmerke over norske sjøfolks innsats under de to verdenskrigene.
Sesongen 2021 er Hestmanden etter planen på tokt langs Norges kyst. Åpningstider og mer informasjon finnes på vestagdermuseet.no

KRISTIANSAND MUSEUM

Friluftsmuseet på Kongsgård består av rundt 40 antikvariske bygninger.
Opplev livet i Kristiansand, Setesdal og Eiken slik det var i gamledager og besøk de originale husene.
Trask rundt i minibyen med miniatyrhus fra kvadraturen. Aktiviteter for barn. Hils på gårdsdyr, som kopplam og kaniner. Utstillinger, kafé m.m.

SJØLINGSTAD ULDVAREFABRIK

Sjølingstad Uldvarefabrik ble etablert i 1894 og var i ordinær drift i 90 år. I dag er fabrikken en levende museumsfabrikk og freda av Riksantikvaren. Vi produserer fortsatt ullvarer for salg på de gamle maskinene. På omvisning gjennom museumsfabrikken forteller vi om fabrikkens historie og demonstrerer maskiner råulla må gjennom før den ender opp som ferdige varer.

MANDAL MUSEUM

Mandal museum holder til i Andorsengården, byens mest prominente kjøpmannsgård, oppført 1801-1805. Museet har gode utstillinger om byens tidlige sjøfart og eldre fiskeri på Agder-kysten.
Mandal blir ofte kalt «Den lille byen med de store kunstnerne». I museet finnes arbeider av Adolph Tidemand, Amaldus Nielsen og Gustav Vigeland, som alle er født i Mandal. Vigeland hus er barndomshjemmet til kunstnerbrødrene Gustav og Emanuel Vigeland.

GIMLE GÅRD

Gimle forteller en unik historie om endring fra 1800-tallet til et mer moderne liv.
Gården står fryst i tid slik siste eier Titti Arenfeldt etterlot den i 1982. Omfattende samling av materialer, møbler, sølv m.m. Engelsk landskapspark og rosehage.

FLEKKEFJORD MUSEUM

Museet ligger i Øvrebyen i Flekkefjord sentrum. Hovedbygningen fra 1720-tallet er innredet som et velstående kjøpmannshjem fra 1800-tallet. Mange av gjenstandene som vises i det fredede bygget viser den internasjonale orienteringen Flekkefjord hadde på 1800-tallet.
I Sjøbuene kan du se skiftende utstillinger gjennom året. Krambua har åpent i sommersesongen og er resepsjon, museumsbutikk og kafé.

Copyright Hamre Familiecamping 2018 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting